Sparks Fly...
Sis Capital B
Saturday, November 19, 2011 • 9:42 PM • 0 comments


Hell-o sunday . Okay cuaca sumpah panas terik gile . Ghaaaaa nak kluaa tapi rase macam tk larad kot sebab panas terik . Kang pengsan plak tengah tengah jalan . Duduk rumah tkde nk buat ape . Asyik online jea kan . Dh lah duduk tk senang baring tk senang . Tahh ape yang aku pke kan pon aku tk tawu . Ahaaaa , otak kosong bhai . Tk tawu nak tulis ap kat badan blog aku tersayang nih . Yelahh nak ngadu kat siape lagi kan . Besties aku semua busy layang peminat peminat die . Kan Syeera kan Qylaa . Ghaaaa sesuke je aku petik name kau kau . Soorry taiko tai :)

Copp , aku dah dapat title . Okay nak cerite pasal die boleh kan . Alolololo , boleh lah ea . Haha okay shu diamm . If nak tawu cerite psal budak nih . Duduk diam diam kay . jangan biseng biseng . #merepek . Siape Capital B aku ? Ohh nk tawu ? sorry bhai . aku kne privacy kan name die . sumpah takut nk petik name die sesuka hati . kak yongg tuh . cehh cehh merepek tk habis habis kan .

Capital B . Aku kenal kau dekat facebook . First first aku takot nak tegor kau sebab kau terlalu HOT bhai . Orang HOT mane layan budak mcam aku nih kan . Betol ke tidakk . Okya shutt . Pastuh , aku tengok care die layan adik adik die . Manje sangat . Tetibe teringin nak kakak mcam die . #kakak satu . Pastuhh waktu bile tah aku berani tego die . So aku IM lah die . Wuhuuuu , ingat kan tk nak eplay IM aku . Ghaaaaaa mengade aku ayat die bhai . Then aku tanye die Nak Jadik Adopt Boleh ? Terusss . Dengan muke tk tahu malu aku terus tanye die mcam tuh . Blablabla . aku sah jadik adik angkat die . bhaha ayat nak kemana .

Then dah lame lame nih die mcam dah malas nak layan aku . Tahh lah knap . Hmm aku biar kan jea . Tapi sumpah aku jealous tengok die layan adik adik die . bukan main manje lagi weyh . Yang aku nihh mcam ap tahh bagi die . Tk pernah nak tego aku . Aku jea yang tego die . Ehh aku bukan kejar kecantikan kau Ke-HOTan kau . Tapi aku kejar kasih sayang daripada kau sis . Yes aku tahu aku dh ade banyak kasih sayang dari boyfriend , mama and lain lain . Tapi aku nk kasih sayang dari orang luar like you babe . #ceh ayat jiwang kejap

Hmm okay aku tk nak kacau sangat orang HOT mcam kau lagi . Bile aku bosan baru aku carik kau . Boleh tk ? Brr kang kau ckap Time happy lupe kau Time boring baru carik Aku . Ghaaaaa aku benci ayat tuh kau tahu tak . Tapi aku pke kau tk kan ckap mcam tuh kan . Kau lagi ckap Boring ke happy ke kau nk lupe kan aku . ade aku kesah . Haaaaa centuhh jelah kau ckap nnti , dah lahh melilih pulak kang air mate aku asik cerita pasal kau sis . dahhh ILOVEYOUS SIS CAPITAL B . MUAHH SIKED :* 

KBHAI 



Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them