Sparks Fly...
Wednesday, November 16, 2011 • 3:23 PM • 0 comments



Ahaaaaaaa rindu babe wa nak update blog . Dah lame yea blog itew nih menyendiri . Atoto kesian die yea . Haaaa , weyh dah holiday nih . Dah masok tige hari kot cuti sekolah . Halahai indahnye dunie if dah hbs sekolah . Haha bodoh bodoh jea . Err tapi sekolah game still sekolah bhai . Baru darjah 6 lah itew . Dah nak Final exam . SDEA brr . haha okay itew mengaku itew nih bodoh . tk mcam awak tuh haa . dah msok Darjah Khas yea . Err kalau dah naik darjah khas perangai tk khas khas lagi susah jugak babe . kan kan kan . Eeee dari tadi kot itew bebel . Kalau gini lah care nye sampai esok pn tk boleh nak storie . Haha okay goo :D

Haaaaaa see gmba kat atas nih . Haaaaa itu Aida Syafira and her special boypren . Ahaaaa , sweet kan . Teheeeee , tengok lah siape gerangan di atas . memang untung lah siape dapat Aida Syafira nih . Setia , peramah , penyayang and jujur ap . Haaaaa ap lagi yang tk ckop . Err sgale yang baik itu datang daripada Allah rite . Bhaha tetibe nak berfalsafah tengah pagi bute nih . Bodoh bodoh . Err nak tawu . Bile itew couple dengan MN nih . Ade jea orang jealous ade jea orang dengki ade jea orang sakit hati ade jea orang nak dendam itu ini . Hmm salah MN jugak kot . Knap Hot sangat knap Maked sangat . Ehh perasan punye MN . Haha kang ini mkan die :D

Err ehh pejam celik pejam celik . Itew dengan MN dah 6month woo . Huhhhh bangge siket boleh . even bagi korang . Lahai 6 bulan jea kot . Hoho who care bhai . Watlek --' awak awak itew nk jiwang siket . jangan muntah muntah taw . itew kalau jiwang memang habis lah jawabnye . sampai esok pon tkkan habis ber-jiwang jiwang bagai nih . teheeee , boleh kan ? boleh lah boleh lah . Heeeee ngade tk ngade tk . haha okay goo :D yang sudi nak bce meyh sini . yang tk nak #kau like entry nih . then kau berembus dari blog aku ! . Ahaaaa terselah ke-gentelan itew .

Ehem ehem . Papa , ite mintak maaf . itew tawu ite yang banyak buat slah . banyak buat awak nanges kan paa . ite slalu gadoh dengan awak smpai mintak break . tpi awak ttap pertahan kan cinte kite kan paa . papa seboleh boleh merayu kat ite . ite pantang denga awak nanges pa . sayu sangat hati ite nih pa . sumpah if dengar papa nanges ite rase menyesal buat awak mcam tuh pa . jujo lah ite ckap . ite tk reti ber-cinte . sumpah sayang . tapi start awak ade dlam hidup ite . awak ajar ite mcam mane nak sayang orang . awak ajar itew mcam mane nak cinte orang . awak ajar ite mcam mane nak jujur dengan orang . senang cite semupsal cinte ite blajar dari awak kan sayang . haha last word . I Love You Unti The End Of My Life dear :'D  and  Happy 6month anniversary sayang




Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them