Sparks Fly...
Sunday, May 13, 2012 • 6:28 PM • 0 comments

Hai hello assalamualaikum :) Ouh dah lama sangat tak update kan. Rindu aku kah? Atotot mesti rindu kan. Hewhew :3 teharu jugak  adaorg rindu nih. Hahahaha merepek sangat syela nih. Okay ada satu gamba yang teramat lah sweet rite. Siap ada cake potong sama sama bagai. Hewhew. Okay that time is my anny. Err act I miss this moment. Kitorang potong kek sama sama. Nthen dia suap kan aku , aku suap kan dia. Lepastuh ada si bodoh mana amek krim kek sapu kat muka aku dengan azfar. Hewhew ada gamba nya but segan nak masukkan. 

Whatever lah kan. Sebenarnya malas nak update banyak banyak. Bukan korang baca pon kan. Hahahaa so malasssss....... hang nih. Okay satu ucapan ingin di beri :) Happy Anny 1 year dear Muhammad Norazfar Mohd Nor. Now, I already know the real love story. You're mine sayang. I only want you to stay in my heart. I hope when I'm 24 you will be owned by me until the last day. Again, happy anny 1 year :)

Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them