Sparks Fly...
jbhuyfthnuyvgbh
Monday, April 2, 2012 • 10:21 AM • 0 comments


*kenapa dorang sweet sangat ?!

12:50 a.m ke sekarang ? okay belum merasa ngantok lagi. Think think apa boleh aku buat >.<  okay tak tawu lah nak buat apa. Ehh copp, kenal aku lagi kea ? Penulis blog yang tak berapa terkenal dan tak berapa popular cerita yang di update. Okayy hapffttttt aku tak kesah and aku tak kesah. Ehh ehh aku nak cerita pasal sedih sedih boleh kan *lagu ombak rindu  di maen kan* Hahaha. Aku tawu korang takkan feeling baca blog aku sebab lagu blog aku lagu chipmunks. Huaaa wa tak pandai nak tuka lagu. Hahahahaha k stop :)

Mood sekarang  tengah sedih tengah sakit  hati. Hmmm mcam biasa lah. ada kawan mcam takda. Semua busy layan orang laen. kan kan kan? okay aku bukan hotstuff mcam kau kan. Aku tak selalu busy memanjang. Nanti bila korang rasa mcam takda buat apa baru lah tego aku k. Aku sentiasa layan. Aku takkan tak layan lah orang yang aku sayang. Kan Syeera kan. Aku selalu IM dia. Even aku busy ke tak. She's my best partner. Hohohoho >.< Okay aku sayang kawan kawan aku, mama, aspaaaaaaaaa. Aspeacially, my owl. Nadia Azmi Cythia Dessy Wafa. Tuh burung hantu aku. Hahaha. Dah merepek tempad laen plak :D

Okay okay, sabtu nih kan. 5 april 2012 . Nak hang dengan lesbo aku yang terhebaaad sangatt tuh. Mcam biasa mintak izin suami yang tercintaaaaaaaaaaaaaaa tuh. Then dia cakap. Tak boleh  ! Dalam hati * Sabar syela, pujok dia * Pujok punya pujok last last dia bagi tapiiii.. tak ikhlas pon. Hah aku tawu mcam mana orang ikhlas dengan orang tak ikhlas. K i'm not stupid. And aku bukan senang kena bodoh yea kawan. Haaaa ingat tuh . So jangan rasa diri tuh dah handal sangat boleh bodoh kan aku k :) Hmm sampai gaduh gaduh aku dengan Aspa. Sebab dia kasik aku klua tapi dengan cara tak ikhlas. Heyy boys come on lah. Sanggup ke kau tengok aku deritaaaaaaaaa takda kawan ha.

Kau nak contol aku ? K sumpah aku tak kesah. Brpada- pada boleh kan sayang. Tak kasik aku layan jantan. Aku boleh terima lagi. Jangan klua if takda papa. Okay takpa. Tapi takkan sekali pon tak boleh. Aku perlukan kebebasan sayang. Aku tawu kau sayang aku kan. Tapi kau sanggup tengok aku nanges . Deritaaaaa mcam duduk dalam lokap. Cara kau memang tak salah sayang. Tapi dah lebih sangat. Even kau dah banyak control aku sampai aku ungkid ungkid then kau marah marah sampai jadik gaduh. Aku tak kesah sayangg. Satu jea aku mintak. Bagi aku kebebasan sikit. Kau nak ke aku boring dengan kau then aku tinggal kan kau mcam tuh ? Tak nak kan. Aku pun tak nak sayang. Pke lah sayang mana betul mana salah. Aku tawu kau mesti pandai pke and pandai pileh manaa betol mana salah k. 

Muhd Norazfar Mohd Nor, you are my superheroo sayang. Iloveyoumorethanword. :'(


Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them