Sparks Fly...
Saturday, November 12, 2011 • 8:22 AM • 0 comments




Heyhoyhai . Aku nak meroyan kejap :)

Syeera Rahim / Aqylaa Sapari

Derr , aku sayang kau . Kau tawu kan . Ahaaaaa even aku kenal korang kat facebook . Tapi kite pernah teserempak kan tadi . Bhaha sumpah aku happy gile dapat meet kauu #ayatadikadik . Aku pelik jugak . Tk pernah aku nak sayang gile gile kat mmbe facebook aku nih . Haha gile kan aku . Haha nih first time buat entry pasal korang tau . tengok lah btape sayang nye aku kat korang tawu . nak buat karangan siket . nak buat jiwang siket . korang tk kesah kan . yaaa aku tawu korang jenis yang jiwang punye kan . muehehe .  Babe , aku taknak hilang korang . Aku taknak abaikan korang . Aku taknak benci kan korang . Aku nak sayang kan korang . Aku nak manje manje kan dengan korang . Ehh ehh korang jangan lupekan aku ea . nanti aku nanges kalau korang lpe kan aku . sumpah korang jea harapan aku sekarang nih . Korang tempat aku mengadu #hahasweet . lpasnie pape problem aku . aku storie kt korang boleh kan . harap sangat kau tk pernah jemu dengan aku . hmm yaa aku tk Hot mcam korang kan . Teheeeeeeee , korang rmai peminat . budak bndar memang bnggini care nye . yeaa tak . haha . ehh peringatan sebelum aku mati . Aku sayang korang sangat sangat . Taknak lepaskan korang . Taknak lupekan korang . I DO I LOVE YOU anak encik Rahim and anak encik SAPARI . 

MISSYOU KEDING AND PEHA BESAR /TEHEEE 

Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them