Sparks Fly...
Friday, November 11, 2011 • 1:48 AM • 0 comments



Hello friday . Hello 11-11-2011 . brr ape tah special sangt dengan 11-11-2011 . Nothing special in that date . bodh bodh jea . Dari atas smpai bawah banyak 11111111 jea taw . rimas mate memandang . ecehh saje jea nih . err dorang kate jumaat nie ade something yang bertuah . tkde pn . Bale ade lahh . Err nak tawu siape dapat bale . Tuhh haa jiran sebelah rumah aku tuh . Kesian die . Teheeee 

Okay okay aku storie . Nak tawu sangat kan sape dapat bale . Haaa kenal tak Aida Syafira . Tuhh ha anak Mr Dato' Rafi . Ehh mnambah pulak aku nih . Adoyaii , anak cik Rafi lah . knal kan . haaa die lah kne bale . ap jadik ? ohh die fight dengan laki die . Oamjayy , kesian dok die menanges nanges .  Teheeeee bodoh bodoh jea aku nihh . Err cenggini cite nye . tepok tangan dulu . Hahhhh begitu lah cerita nye . Bhahahaha . Okayyy chill sayangg </3

Cenggini , Aidaa nak hang dengan mmbe die sabtu nih . Yangg bf Aida nih nak ekot . Aida ckap lah kan nak Spm . Daripade ekot baik buat revision kat rumah . dapat pahale siket . pastuh bf Aida nih nak ekot jugak . Brr lantak awak lah sayang . Okayy tuhh boleh sabar lagi . kau punye pasal lah kan . nak ekot sukati kau lah . pastuhh , Aidaa ckap kat die tkyah lah ekot . nnti mmbe nak amek kat rumah . pastuh meleweyh . die ckap kalau die balek malam mama nak ekot ? kalau die jalan dengan budak lelaki mama nak ekod ? papa tk suke mama balik malam . nnti jadik pape . denga lah ckap papa siket ! okayy Aidaa start lah kpale batu die nih . Dlm hati nie ckap . dah banyak kali aku denga ckap kau . tkpenah  tk denga ckap kau sayang . knap tk pernah nak bagi aku bebas dengan mmbe sndiri . Permpuan jea bukan nye lelaki pn .  Then , Aidaa lupe waktu tuh ap jadik . Then ttbe Aida ckap kalau mama ckap mama tk perlukan papa mcm mane eak ? bhaii Aidaa baru ckap KALAU . faham ayat tak sayang . Thendie mcam bagi Aida semangt untuk tinggal kan die . Ehh watefakk sayang .

Hmm blm buang relation kat facebook tuh . sayang pulak rase nye if buang relation tuhh . Hmm boleh tak aku anggap itu FAKE RELATION ? 


Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them