Sparks Fly...
Hmmmm
Thursday, July 12, 2012 • 8:42 AM • 0 comments


Hmmmm dah tawu kan situation aku skrang nih mcam mana. Dia dah sambong blaja. Tapi dia ckap selama tiga hari dia kt sane. Aku bnyak saket kan hati dia, Ya Allah :'/ Aku sorang ke yang bnyak buat salah dkat dia? Aku mmg cepat saket hati. Then mcam mcam aku boleh ckap. Aku takda niat nak burok kan dia dekat twitter, facebook. Tuh semua aku buat untk rileks kan aku. Tp kau tak faham. Aku dah tak nak luka kan diri aku lg just sbab aku nak releast tension aku sbb kau. Penat tawu tak. Aku tgah dalam bnyak masalah. Tak kesian apa kat aku. 

Mintak sgat jangan lah buat aku nih jadik gila. Aku dah ckap kan tadi. Aku sayang kau. Sayang kau sorang. Kau boleh ckap. Kalau dah tak sayang ckap teros terang. Knapa? Dah dpat calon eh kat melaka. Its okay ah . Aku bnyak buat salah dgan kau kan. Aku tak pernah hargai kau kan . Aku tak pernah cool kan kau kan. Hmm kau pon dah besar kan. Kau boleh buat apa yang kau suka kan :'/ Ingat siket sayang. Ingat !! Aku skrg tengah stak dgan masalah. Bukan kau sorang. 

Betol lah ckap kau. Menyesal jea kan kau balek sini. Kau ckap aku tak nak layan kau kan. Hmmm kau balek ke kau tak balek ke. Sama jea. Takda nak call aku. Reply text pon tak. Im facebook pon tak. Lepas dah smbong blaja mcam nih lah jadik nye. Peh sedeh bhai sedeh. Kau nak aku jaga hati kau kan? Oke aku jage mantap mantap hati kau k. Hm bila aku sama kan kau dgan laki laen. Kau ckap takyah nak sama kan kau dgan laki laen. Pandai pulak nak ckap mcm tuh. Kau mmg saje nak buat aku geram marah dkat kau kan.

Aku kenal kau lah sayang. Aku tawu kau mcm mana. Dah setahon lebih kau dgan aku. Setahon lebeh nih mcam mcam rintangan yang kite hadapi. Even salah kau ke salah aku ke. Aku just ye kan jea doe. :'/  Hmmm then kau ckap aku kt sini happy happy . Ketawa ketawa. Ape bnde nye aku nak ketawa ketawa. Aku kt sini menanges jea tawu tak. Menanges untuk kau. Tp kau tak penah pke semua tuh :'/ Penat aku mnanges tp kau ckap aku ketawa ketawa kt sini. Kalau kau nak sgt carik org laen :'(( Aku redha....... 

Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them