Sparks Fly...
IMISSYOU
Sunday, March 18, 2012 • 12:10 AM • 0 comments

Hai hai Assalamualaikum. Kenal kita lagi tak nih. Kalau tak kenal , meyh kita bagi awak free lempang . Kalau tak nak awak mesti cakap awak kenal kita Hahahaha :D kita merepek jea kan. Biase lah warm up sebelum mula kan cerita. Merepek perkara wajib sebelum update something kat blog. Percaya lah. Ce tanya orang yang ade blog. Permulaan dia mesti merepk. Okay dah. Bukan nak story pasal blog. Kita nak story pasal my Future Husband. Ahhh senang cita boyfriend kita.
Kenal kan. Siapa tak kenal mamat yang handsome dalam dunia tuh. Alaaaaa Muhd Norazfar lah. Haaaa knal kan. Okay jumaat lepas dia accident. First time dia accident terok sampai masuk Hospital.  Waktu tuh dia otheway nak pergi kedai nak beli topap. Nthen ade kereta babi nak mampus nih. Nak uturn. Azfa ingat kan die nak stay kod. Tibe tibe boleh uturn kat situ. Ehhhh kepala hotak bodoh nak mampus. Nthen Azfa call aku. Dia cakap " ma, papa accident!" nthen die padam. Kita macam tekejot lah kan. Dia nih bia betol , ke maen maen nih nak kena kan kita. Mule mule hati kita diam jea. Lepastuh tibe tibe tak sedap.Kita nekad nak call dia. Okay dia angkat teros denga bunyik ambulance. Omaigodddddddd. Kita dah panic dah. Sumpah gelabahhhhhhhhhhhh. Die cakap "mama jangan nanges ea. Papa okay :'("
Hahhhh satu hari kita menanges pke pasal dia. Banyak status kita update kat facebook. Sebab nya kita risau dengan dia. Sabtu tuh kita dengan yang laen pergi rumah dia. Kesian nya tengok dia. Kena pakai tongkat. Ya Allah tak sanggop nak tengok dia dalam keadaan macam tuh. Dia takboleh jalan, takboleh bangun. Semua tak boleh. Kaki kiri dia terbelah. Sampai kena jahit. Lebih 20 jahitan tawu tak :'( Aku menanges punya lah terok waktu tuh. Tapi tpakse tahan . Kalau nak tengok gamba dia . Tekan nih
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135106889949487&set=a.113126995480810.10187.100003505300306&type=3

Kita rindu nak jalan dengan Azfa. Nak kena tahan selama 2 minggu. Lagi 2minggu inshallah dia sembuh. Heyy all readers. Tolong doa kan Azfa cepad sembuh ea. Kita sayang dia sangat sangat. Sayang sampai mati           



Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them