Sparks Fly...
Lalala ~
Sunday, November 6, 2011 • 6:04 PM • 0 comments


Assalamualaikum !

Hee iteww dah merdeka dengan blog . now blog itew dah berubah rite . Ahaaa well . Nak tawu sape design kan blog iteww nih . Haihh tak kan tak tawu lagi kot . Aishah Ramdzan name die . Thanks sangat sangat kat si kerempeng nak mampos nie . haha gurau kayy . Dari atas sampai buat semua die yang design . Huhaaa cantik pluss pluss ken . Teheeeeeee -____-

Ahaaaaa forget it . Brr tuesday nie exam Mathematics sial . Hoamjayy , sumpah itew tak reti Maths . Cube tanye itew 1+1 brape . 5 kannn . Hahaaa xD Kayy iteww siries siket ea . sumpah itew ckap itew tk reti Maths . Ntahh laa knap . Itew nie bukan lh mcm orng lain . tk pandai mcm orng lain ken . Tkpe if form1 nie Maths itew mcam sakai markahnya . Form2 nanti itew akan study hard plusplus kay .

Itew nak bukti kan kat my mom and my boifren yang itew nie still boleh belajar . iteww bukan asik pandang blog ke facebook ke cintan cintun ke . itew still pandang buku kay even sekejap sekejap jea . Ahaaaaa kepale batu memang susah nak pgang buku 24hours tawu tak . Cepat jemuu jeaa . Tk tawu lahh knap . Ehh bagi tawu siket kat iteww . Sape jea yang tahan pegang buku satu hari satu malam . Tk de punye . baik yang pandai atau pn kurang pandai . betol ken ?

Hikkk habis exam jea hari sabtu hang dengan Miko a.k.a Fatin . Ahaaaaa sumpah tak sabar nak hang dengan die . Teheeeeeee sebenarnye kak iteww tak sure lagi tau . Tap iteww pasti itew pergi . Lahai , demi orang tersayang itew sanggup lah turun town . Ecehh ecehh kan . Tk caye . Meyhh lah sayang iteww . Nanti itew sayang awk mcm mane itew sayang Miko a.k.a Fatin nihh . Ahaaaaa melebeyh kan . haha dahh iteww penad . nak rest . Byebye iloveyou readers . Muahh siket :*


# Iteww rindu Muhammad Norazfar . Good Luck for your Spm keyhh <3



Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them