Sparks Fly...
Monday, October 31, 2011 • 3:37 AM • 0 comments


Hai hey hoi . Pakcik makcik Kakak abang adik sayang . Kite separuh happy separuh tak . Kite nak cite pasal kite happy ea . Tknk lah cite sedih sedih nihh . Haha . Ehh 29-10-2011 kite pergi Angsana sebab  ade Pesta Buku . Lahai , ingatkan best lah sangat . Naktaknak kne lah jalan-jalan kat sane kejap . Then beli magazine klik . Pastuhh caww pergi Cs plakk .

Tujuan kite pergi Cs tuh sbb nak jumpe Aww Aqylaa , Syeera dengan Rara . Boleh plak tak sempat nak jumpe diorang . Kay sumpah kite nak merajok gile babi sebab tak dapat jumpe dorangg . Nih smue kakak kite punye pasal lah . Ngade sangat nak balik cepat . Tempeleng jugak kang minah tuhh . Teros tkde mood kite smalam . Nasib baik kite boleh saba lagi kat Cs tuh . Kalau tak memang kite dah menjerit mcm orang gile kat Cs tuhh . 

---------------------------------------------------

Ehh tengok gamba kat bawah nie .


Haaa see . Itu name die makanan . Haha . Tak habis habis . Err , nie laki kite bagi . Die ckap die yang buat . Haha . Boleh pcaye kea. Haha gurau lah sayang . Kakak kakak kite jealous semua . Yelahh , laki dorng pandai kea buad .tkpandai kan . haha tawu . Balik rumah itu hari kite teros`makan . haha pelahap tau kite nih . Laki kite dahbole jadik MasterChef nih . Haha . Kbhoii 


Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them