Sparks Fly...
Saturday, October 22, 2011 • 5:20 PM • 0 comments


Ehh awak awak . Nampak kan gamba kat atas nihh . Erkk sweet kan kami . Bhaha xD Biase lahh . Kitorng mmang sweet lahh . kalah lah korang korang tuhh haa . Jangan marahh . Nnti tak handsome tak cantik . senyum senyum jea kayy . Btw , pic yang nie dahh lame . tapi lambad nak masuk kan . huhh nak harap kan laki kite . haram die nak msuk kan . asik nak menangguh jeaa keje . last last kite yang msuk kan . 

Kay lupekan bnde tuhh . ehh awak nak tawu kan . kite sayang die nie sangad-2 . beruntung gile dapat couple dengan orng yang mcam die nie . honest and caring . sumpah kite sayangg die sangat-2 . kite dah taknak marah die . kite kesian kat die . asik kne marah jea kan . sayang kite nak mintak maaf if kite slalu buad salah kat awak .

Awakk , kite slalu marah awak kan . selalu lempang awak kan . selalu sepak terajang awak kan . Selalu cubit cubit awak kan . tapi dulu awak tak kesah . sekarang awak dah warning kite jangan buad mcm tuhh kan . Hihi lepasnie mesti rindu nak marah awak lagi kan sayang . Its okay la sayang . Kite pon dah taknak marah awak lagi dah . bosan laaa asik nak marah awak jea . kite nak sayang sayang dengan awak jea . bole kan ? Hihi :) mestilahh boleh kann .

Last kite nak bagi tawu awak . Kite sayang awak . Kite cinta awak . Kite rindu awak . Ingat . Tak pernah sedetik pon kite benci awak . Kalau awak taknak saye benci awak , marah awak . Please jangan suke pakse saye . saye paling anti orang yang suke pakse pakse nih . bole kan denga ckap saye nie . jangan membantah ckap isteri . bhaha xD

Kay last word . ILOVEYOU MUHD NORAZFAR MOHD NOR . Muahh pipi kiri Muahh pipi kanan :*


Disclaimer
No harsh word please !

"
Hi and assalamualaikum, Aida Comel here. Be nice with me. Don't you dare to judge my blog. And thanks Najmi Supian sbb buat blog yang really cantik :)




U and I
Muhd Norazfar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pa, please love me back sayang. Hewhew :3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them